Schermafbeelding 2021 02 24 om 09 50 01
01/03 1min

Innovatie en Ondernemen

Ellio talks – Webinar met Limburgse ondernemer Ismaël Ben-Al-Lal, CEO Utopie.

In deze tweede aflevering van Ellio Talks bespreekt Ellio co-founder Jorrit hernieuwbare energie, nieuwe oplossingen en de 'struggles' van duurzaam ondernemen met Limburgse ondernemer Ismaël Ben-Al-Lal.

11052019 Ellio Select high DSC8878
24/02 2min

Innovatie en Ondernemen

Over de oprichters

Start met een gedreven R&D ingenieur bij een van ‘s werelds grootste autobouwers met een passie voor fietsen. Voeg daarbij het enthousiasme van een masterstudent. Het resultaat: de ambitie om de mobiliteit van morgen vorm te geven met de allernieuwste speed pedelec technologie.

ELLIO ESSENTIAL SIDEVIEW FOLDER 20190826 e1576740492487
23/02 6min

Technologie

Waarom heeft Ellio kleine wielen?

Leer waarom je het vanzelfsprekend bent gaan vinden dat fietsen grote wielen hebben en waarom Ellio dan toch voor een maatje kleiner is gegaan in deze post van Ellio’s oprichters.

Ellio vierkant
22/02 1min

Aankondigingen

Ellio, winnaar van de Henry van de Velde Award 

Ellio heeft gewonnen! Ellio is de winnaar van de Henry van de Velde Award 2021 in de categorie: Consumer Award. De Henry van de Velde Awards gaan steevast uit naar vernieuwende, functionele en duurzame projecten met een Vlaamse link. Wat een eer dat ze Ellio verkozen als winnaar, een geweldige motivator!

Ellio DSC 2780 bewerkt 3 Pieter Gregoire
21/02 3min

Aankondigingen

Ellio start innovatief verkoopproces in nieuw hoofdkantoor

Ellio gaat 2021 in met een gloednieuw hoofdkwartier in Vlaams-Brabant. De speed pedelec is niet langer uitsluitend via een dealer te koop, maar ontdek je nu in de Ellio showroom waar je van persoonlijke klantenservice geniet.

DHF 8778
15/01 2min

Testimonials

Meet Ellio rider 
& Developer
 Jander

Elke maand vragen we Ellio riders over hun ervaring met Ellio. Welke afstanden leggen ze dagelijks af? Wat trok hen aan tot Ellio als speed pedelec? Vandaag is het de beurt aan Ellio rider & Developer Jander, die met groot plezier meewerkt aan de optimalisatie van Ellio.

ELLIO beeld persbericht2
18/12 3min

Aankondigingen

Ellio zet community actief in als co-ontwikkelaars

Ellio gebruikers zijn dé referentie wanneer Ellio software & hardware updates ontwikkelt en integreert. De Ellio riders ofwel co-ontwikkelaars bepalen zo mee de nieuwste updates en de toekomst van hun eigen Ellio speed pedelec. De eerste update is nu ook een feit.

DHF 8267
17/12 2min

Testimonials

Meet Ellio rider en Supply & logistic manager Jens

Elke maand vragen we Ellio riders over hun ervaring met Ellio. Welke afstanden leggen ze dagelijks af? Wat trok hen aan tot Ellio als speed pedelec? Vandaag is het de beurt aan Ellio rider & Supply & logistic manager Jens, die op de fiets enkel oog heeft voor de natuur.

Schermafbeelding 2020 12 02 om 14 31 28
03/12 1min

Innovatie en Ondernemen

Ellio talks - Webinar met Nikolaas Van den Steen (Joint PhD student en researcher)

Benieuwd wat de belangrijkste motivator is om voor een Speed Pedelec te kiezen? Kom het te weten in deze eerste aflevering van Ellio Talks, webinars met co-founder Jorrit als host!