Meet Ellio Rider Wesley

Meet Ellio Rider Wesley

1
minuten leestijd
Elke dag denk ik opnieuw aan wat een raket de fiets is.

Meet Ellio rider Wesley

Ellio wordt omringd door een bruisende community die tips en feedback delen en zo de speed pedelec nóg beter maken. We noemen hen Ellio riders en polsen graag naar hun ervaring en verhalen. Vandaag is het de beurt aan Ellio rider Wesley.

Waarom koos jij voor een speed pedelec?

Om minder gebruik te moeten maken van mijn wagen. Voor een gezondere levensstijl. Om s'morgens en s'avonds in de buitenlucht te zijn en alle stress van het werk te vergeten.

Wat was voor jou uiteindelijk de reden om voor Ellio te kiezen?

De doorslag om te kiezen voor Ellio is voor mij het gemak om op topsnelheid te kunnen rijden en aan te houden. Dit zonder te zweten en dat het al te veel moeite kost. Ik wil namelijk s'morgens niet helemaal bezweet aankomen op mijn werk. Bij veel tegenwind gebruik ik de cruise control functie en laat ik de Ellio de rest van het zware werk voor mij opknappen.

Welk gevoel krijg je als je met je Ellio rondrijdt?

Elke dag denk ik opnieuw wat een raket de fiets is. Het geeft mij elke dag het gevoel van dankbaarheid dat ik met deze fiets mag rondrijden.

Hoe zet jij jouw Ellio in voor jouw mobiliteit?

Ik gebruik mijn Ellio original comfort elke dag om naar het werk te rijden (21 km enkel). Regen of wind maakt niet uit. Met de Ellio is het elke dag een plezier om naar mijn werkt te rijden.

Welk Ellio-moment zal je nooit vergeten?

Op mijn woon-werk traject naar huis heb ik een keer een andere speedpedelec rijder ingehaald. Deze persoon heeft dan nog getracht om te blijven volgen wat in het begin nog lukte maar daarna toch moest lossen. Een beetje later bij het wachten aan de stoplichten kwam dezelfde persoon naast mij staan en gaf mij een compliment over de fiets.

Welke tip zou je geven aan andere speed pedelecers?

Niet twijfelen, kies voor Ellio. Eens je de fiets gewoon bent wil je niets anders meer. Daarnaast koop je een Belgisch merk en steun jonge ondernemers! De service bij Ellio is ook top!

Dank je wel voor deze Q and A, Wesley. Op nog vele mooie Ellio ritjes!

Stay up to date
Bedankt voor je inschrijving!
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.
Door u te abonneren gaat u akkoord met de Privacy Policy.
Beleef de Ellio ervaring
Boek testrit