Meet Ellio Rider Willem-Jan

Meet Ellio Rider Willem-Jan

1
minuten leestijd
Een werkpaardje geschikt voor alle omstandigheden!

Meet Ellio rider Willem-Jan

Ellio wordt omringd door een bruisende community die tips en feedback delen en zo de speed pedelec nóg beter maken. We noemen hen Ellio riders en polsen graag naar hun ervaring en verhalen. Vandaag is het de beurt aan Ellio rider Willem-Jan, hij deelt een dag in zijn leven met Ellio.

Donderdag 29 augustus 2024:

04:15

De wekker gaat. Tijd om op te staan, ontbijten en vanuit Kampenhout naar het station in Mechelen te fietsen, 14,7km enkele reis.

05:14

De trein komt aan op spoor 7. Hup, met de Ellio Classic op de trein want ik zou niet graag bij het terugkomen constateren dat iemand anders nu blij is met Red. Al is de fiets wel voorzien van een Tracefy om de locatiegegevens via GPS te hebben. De route is hoofdzakelijk een rechte baan, dus ideaal voor de cruise control om niet geheel bezweet toe te komen maar wel met een fris hoofd, leuker dan in de wagen te zitten.

13:45

De vroege shift zit erop. Terug op de trein met de fiets om terug te keren naar Mechelen en naar huis te fietsen, opnieuw 14,7 kilometer, deze keer met wat minder ondersteuning om ook nog een beetje aan mijn conditie te werken.

15:30

Tijd om ons zoontje op te gaan halen van de crèche in Steenokkerzeel, dit retourtje is nog eens 12 kilometer.

19:40

Met de trombone op de rug naar de muziekvereniging voor de wekelijkse repetitie, 3 kilometer enkele reis.

23:45

Tijd om huiswaarts te keren.

In totaal 55,9 kilometer (van 80% naar 16% zonder bijladen) in diverse settings. Een werkpaardje geschikt voor alle omstandigheden. De auto is heel de dag blijven staan en ik heb mijn beweging gehad, win-win voor iedereen!

Dank je wel voor het delen van jouw ervaring Willem-Jan. Op nog vele mooie Ellio ritjes!

Stay up to date
Bedankt voor je inschrijving!
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.
Door u te abonneren gaat u akkoord met de Privacy Policy.
Beleef de Ellio ervaring
Boek testrit